Ir al contenido principal

Com millora Reiki les relacions familiars




Hem parlat de l’efecte del Reiki en els nadons i nens, en els adults i ara m’agradaria anar encara més lluny i parlar dels beneficis que pot aportar el Reiki a la nostra vida diària i familiar.



En la majoria dels casos, treballem tot el día i arribem a casa cansats, amb ganes d’asseure’ns i descansar sense que ens molestin massa, però tenim parella i fills que estan esperant que entrem per la porta per començar a demandar la nostra absoluta atenció per jugar, parlar o fer deures i
activitats.



Molts cops, a l’estar cansats i nerviosos, la nostra reacció acostuma a ser d’impaciència i malestar, acabant amb discussions, baralles amb la parella i els conseqüents càstigs als nens.



Més tard, de nit, ens arrepentim i ens culpem del que ha passat, però el cert és que al poc temps es repeteix la situació sense que ho poguem evitar; És més: fins i tot arribem a creure que no ens en podrem sortir mai si no canviem de feina o de situació vital.






Afortunadament, no ens calen tants canvis dràstics: La gent que ha rebut Reki alguna vegada, sap que un dels primers efectes que s’observen en una sessió és el d’una profunda relaxació, que continúa present un cop finalitzada aquesta. En sessions següents aquest estat es va fent més permanent i aixó ens fa canviar la forma de veure i  d’actuar davant de les situacions complicades de la vida.



Al poc temps de rebre Reiki, l’estat natural és de més tranquil.litat i, encara que les condicions laborals i familiars es mantinguin iguals, la nostra reacció envers  elles és ben diferent.  Notem que baixa l’estrés i el cansament a la feina (augmentant l’eficiència) i ens trobem més resolutius i amb les idees més clares en tots els àmbits de la nostra vida.  També a l’arribar a casa podrem gaudir de la vida familiar, parlant, jugant i ajudant a la  parella i als fills, en un ambient distès i alegre.



A més, dormirem profundament i amb la tranquil.litat d’haver tingut un bon día en tots els aspectes, i d’haver estat feliços amb la família.

Testimonis

LOLA



Tenia ataques de ansiedad con taquicardias y me sentía como si me fuera a morir. No dormía por las noches y cualquier cosa que me pasaba se hacía un reto imposible. Estaba muy nerviosa y saltaba con cualquier tonteria.



A la segunda sesión con Eugeni Garcia ya reaccionaba diferente a los problemas; más calmada y con otra visión de lo que me pasaba. Desaparecieron los ataques de ansiedad y el insomnio en unas pocas sesiones más. Recomiendo mucho trabajar con Eugeni ya que me ha ayudado muchísimo.

Contacto:  628218385 o
eugeni.reiki@gmail.com



Eugeni GarciaMitjans

Mestre i terapeuta de Reiki
Tel. 628218385
eugeni.reiki@gmail.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

Terapias para eliminar estrés y ansiedad

¿Sientes un peso en el estómago que no te deja respirar? ¿No puedes dormir ni descansar lo suficiente?. ¿A veces Tienes palpitaciones,   ahogos y sudores? ¿Te ves incapaz de vivir tu vida normalmente? Información : eugeni.reiki@gmail.com El tipo de vida actual, siempre con prisas, con los pedidos para ayer, los salarios bajos y los precios altos, la alta exigencia con que se nos trata, la falta de consideración, etc., puede irnos llevando a una vida gris, sin intereses, sin autoestima, sin gratificaciones, con mucha presión, que acabe sumiéndonos en la desesperación, el estrés, el insomnio o la ansiedad.   Pueden llegar incluso a sufrirse crisis de ansiedad, con palpitaciones, dolor de pecho, ahogos, sudores, etc. Cuando estas situaciones se cronifican, es muy difícil sanar solo, ya que uno se encuentra en una espiral negativa que le va arrastrando más y más abajo. En estos casos el Reiki y las terapias energéticas son una gran ayuda, ya que la energí

Reiki per a nens

La majoria de la gent ha sentit parlar del reiki com a teràpia natural, alternativa, energètica o complementària, però, realment sabem què és? El Reiki ha estat reconegut com a teràpia complementària per la O.M.S. i és àmpliament utilitzada avui en día en hospitals de tot el món com a complement en moltes especialitats (oncologia, prematurs, transplantaments,  cardiologia, etc). Reiki és una teràpia natural que utilitza l'energia i  permet tractar malalties i desequilibris físics i mentals. Mikao Usui va ser qui va desenvolupar el Reiki durant un retir espiritual, encara que ell sempre va afirmar que únicament "va redescobrir " una tècnica de sanació mil · lenària, que ja existia però que portava molt de temps oblidada . Per aplicar Reiki, el terapeuta posa suaument les mans  sobre la persona, vestida, i, començant pel cap, va actuant sobre les zones més necessàries, arribant fins als peus. No cal contacte directe sobr

Qué es Reiki

Reiki es un sistema de armonización  natural que utiliza la Energía Vital Universal , la cual permite tratar enfermedades y desequilibrios físicos y mentales . Mikao Usui fue quien desarrolló el Reiki durante un retiro espiritual a principios del siglo XX  , aunque él siempre afirmó que únicamente "redescubrió " una técnica de sanación milenaria que ya existía pero que llevaba mucho tiempo olvidada . La práctica del Reiki se basa en un emisor que , a través de sus manos transmite Reiki ( energía vital ) a un receptor que puede ser él mismo u otra persona , con el fin de paliar o eliminar molestias y enfermedades . Sin embargo , dado que Reiki es una energía universal los tratamientos también pueden dirigirse a otros seres vivos como animales , plantas o situaciones. Es una energía sin efectos secundarios , es práctica , segura , eficiente y compatible con cualquier otro tipo de terapia. El método Reiki se basa en la creencia de que el correcto fluir de la Ene